Siirry sisältöön

Vuoden yrittäjät palkittiin Y-juhlassa Saaren kartanolla

Loppuvuoden ohjelmaan kuuluu Mäntsälän Yrittäjät ry:n järjestämä Y-juhla, jossa jaetaan palkinnot vuoden yrittäjille. Juhlaa vietettiin perinteisesti Saaren kartanon Lusikkalinnassa 5.10.

Kuva voittajista.

Vuoden Yrittäjä: Liikenne Seppälä Oy, Timo ja Veli Petteri Seppälä (kuvassa oikealta viidentenä ja neljäntenä) 

Vuoden Yksinyrittäjä: Seppo Fagerström Oy, Jari Fagerström (kuvassa keskellä)

Vuoden Nuori Yritys: Päiväkoti Pikku-Arola Oy, Jaana Luukkonen ja Sanna Aronen (kuvassa vasemmalta kolmantena ja neljäntenä)

Vuoden Yrittäjänainen, eli Salli, palkitaan Mäntsälän Yrittäjänaisten 60-vuotisjuhlassa 26.10.

Hyvän vastaanoton saanut yksityinen päiväkoti sai Vuoden Nuori Yritys -palkinnon

Mäntsälän Yrityskehityksen ja Mäntsälän kunnan jakaman Vuoden Nuori Yritys -palkinnon sai tänä vuonna Päiväkoti Pikku-Arola Oy. Päiväkoti on toiminut elokuusta 2022 alkaen Arolan entisellä kyläkoululla. Yrittäjät Jaana Luukkonen ja Sanna Aronen laajensivat yrityksellään yksityisen varhaiskasvatuksen tarjontaa myös Etelä-Mäntsälään. Pikku-Arolassa pätevä ja ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa laadukasta palvelua suurella sydämellä. Tämä näkyy monipuolisena lapsen tarpeiden huomioimisena sekä lasten ja huoltajien osallisuutena arjessa. Kasvatusfilosofiassa korostuu ja näkyy lapsen etu.

Päiväkodin oppimisympäristöt on muokattu entisistä koulun tiloista toiminnallisesti viihtyisiksi ja varhaiskasvatukseen soveltuviksi. Ulkotiloissa hyödynnetään leikkipihan lisäksi ympäröivää luontoa. Lapsilla on turvallinen ja virikkeitä tarjoava ympäristö.

Yhteistyö on ollut toimivaa huoltajien, samoissa tiloissa toimivan ruokapalveluyrittäjän, Arolan kyläläisten sekä Mäntsälän kunnan kanssa. Yrittäjät ovat myös osanneet huolehtia päiväkodin taloudellisesta vakaudesta.

Mäntsälän kunnan ja Mäntsälän Yrityskehityksen Vuoden Nuori Yritys -palkinto myönnetään viime vuosina aloittaneelle yritykselle, joka on osoittanut määrätietoisuutta ja rohkeutta yrityksen alkutaipaleella, positiivisella tavalla erottunut palvelullaan tai tuotteillaan, sekä toiminut hyvänä yrittäjyyden esikuvana ja osaltaan vahvistanut Mäntsälän kunnan monipuolista elinkeinoelämää.

Onnea kaikille palkituille!