Siirry sisältöön

Asukaslukuaan suurempi liiketoimintapotentiaali tuo Puuilon Mäntsälään

Puuilon myymälä tulee Mäntsälän portin yritysalueelle Maisalantien varrelle. Tontti on erinomaisella paikalla Hyvinkääntien (25) ja Helsingistä Lahteen vievän tien 140 risteysalueella, aivan moottoritien (E75) liittymien tuntumassa. Suunniteltu liikerakennus on pääosin yksikerroksinen, jossa on teknisiä tiloja toisessa kerroksessa. Pihaan tulee noin 90 autopaikkaa ja kulkeminen tapahtuu Maisalantieltä. Avajaisia vietetään loppukesästä 2025.

”Meillä Mäntsälässä on tällä hetkellä erittäin hyvä ja positiivinen vire. Olemme erittäin otettuja, että Puuilo avaa myymälänsä tänne meille. Uskomme myös, että Mäntsälän portin alue tulee houkuttelemaan lisää muita toimijoita erinomaisen sijaintinsa ja vahvan potentiaalinsa vuoksi”,  kertoo kunnanjohtaja Hannu Laurila.

Mäntsälän portti on osa useamman yritysalueen keskittymää, jotka sijoittuvat samaan erinomaiseen liikenteen risteämäkohtaan Mäntsälässä. Tilaa vaativan kaupan, palveluiden ja teollisuuden lisäksi alue on erinomainen niin pienille kuin isoille toimijoille, joille hyvä logistinen sijainti on tärkeää. Alueen saavutettavuudesta ja potentiaalista asiakasvirtojen tavoittamisessa kertoo päivittäisliikenteen määrät, jotka pelkästään Helsinki-Lahti moottoritiellä (E75) ovat 20 000 -25 000 auton verran vuorokaudessa.

Puuilon tiedote 15.7.2024. 

puuilo havainnekuvaHavainnekuva Puuilon myymälästä

PUUILO AVAA MYYMÄLÄN MÄNTSÄLÄÄN

Puuilo avaa uuden myymälän Mäntsälään loppukesästä 2025. Myymälä avataan K-Raudan viereiselle tontille Lahdentien varteen. Myymälä vastaa kokonsa (n. 3000 m2) ja valikoimansa puolesta nykyistä Puuilon konseptia ja se työllistää avautuessaan n. 14-15 työntekijää. Myymälä on avautuessaan ketjun 51. myymälä Suomessa. Henkilökunnan rekrytointi aloitetaan tämän vuoden lopulla.

Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarelan mukaan Mäntsälä sopii markkina-alueena Puuilon kasvusuunnitelmiin erinomaisesti. ”Mäntsälä on meille sijaintina erittäin kiinnostava. Lähimmät myymälämme sijaitsevat Järvenpäässä ja Lahdessa, joten matkaa muihin Puuilon myymälöihin on riittävästi. Mäntsälän potentiaali on suurempi kuin sen asukasluku antaa ymmärtää sitä ympäröivän vahvan maakunnan vuoksi”.

Puuilon kasvu jatkuu yhtiön suunnitelmien mukaisesti. Puuilo tavoittelee yli 70 myymälän verkostoa Suomessa. Viime tilikautena Puuilon liikevaihto oli n. 340 Meur ja se työllisti n. 800 työntekijää kokoaikaiseksi muutettuna.